Alberga Bruno

Alberga Bruno

I. Silvolan Hemminki, ii. Karl-Hemming
E. Koskenkukan Tiitu ei. Kuningas Ässä
 
Kasvattaja: Jeanette Byskata, om Stall Rideaway AB OY
 
Bruno on kookas ja komea nuori suomenhevosori, kantakirjattu 5-vuotiskeväällä käyttösuunnalle. Silloin 159cm, mutta kotimittauksella jo 162cm ja kasvaa vielä. Se tuli meille 1,5vuotiaana ja on siitä asti asunut isossa 25+ hevosen tallissa. 
 
Bruno on luonteeltaan lempeä, rohkea ja selväpäinen ori, ei mikään kova jätkä vaan aika herkkä poika. Ei kuitenkaan pienestä säikähdä, toimii maastossa, kentällä ja maneesissa yksin tai isossakin ryhmässä.  Showmiehen ainesta, aivan kuten isänsä ja isoisänsä. Toimii isossa tallissa kaikenkaikkiaan erinomaisesti. 
 
Brunolla on isot, tahdikkaat liikkeet, hyvä eteenpäinpyrkimys ja innokas työmoraali. Brunon kanssa on kilpailtu vasta muutamat kisat koulupuolella, helppo C ja B-tasolla, muuten ollaan treenattu monipuolisesti, ei vielä niin vakavasti. Olemme halunneet antaa isolle hevoselle aikaa kasvaa ja kehittyä. Hypätty on aika vähän vielä, mutta Bruno sai hyvät arvostelut laatuarvostelussa, sekä 3- että 4-vuotiaana. Ison ja laadukkaan laukan ansiosta esteet ovat tuntuneet pieniltä.
 
Bruno 2024
– varausmaksu 120€ + alv
– varsamaksu 490€+ alv

Meiltä onnistuu tamman kuljetukset oriasemalle

i. Silvolan Hemminki ii. Karl-Hemming iii. Kelmi
iie. Hiisi
ie. Vekseliini iei. Vekseli
iee. Vesorin-Tyttö
e. Koskenkukan Tiitu ei. Kuningas Ässä eii. Onnipoika
eie. Salama-Ässä
ee. Liinun Jyly eei. Jäävin-Poika
eee. Jarruliina