Palvelu hinnasto

K-Top Stable oriasema hinnasto 2021

K-Top Stablella aloitamme oriasema-toiminnan uusissa tiloissa. Talliin on rakennettu  hoitotila, jossa siemennykset tapahtuu. Vastuueläinlääkärinä toimii Jenni Marttila, ja aseman toiminnasta vastaa siittola-avustajaksi kouluttautunut Satu Kiviniemi.

Pystymme ottamaan siirtolähetyksiä ja siementämään tammasi valitsemallasi kotimaisella tai ulkomaisella oriilla. Teemme yhteistyötä Vöyrin ell Anne Niemen ja Noormarkun Rehulan Tilan kanssa sekä Onnelan oriaseman kanssa. Anne toimii maahantuojana  mm. Helgstrand Dressagen sekä Stuttery askin oreille, joten hänen kauttaan saamme siemenet turvallisesti Jalasjärvellekkin.

• Siemennysmaksu 220e/ori + eläinlääkäri maksut
• Spermalähetykset 1. annos 220e. seuraavat läh. 75e kpl
• Tamman hoito maksu 20 vrk, varsallinen tamma 25e
• Käyntimaksu asemalla 10e
• HUOM! Mahdolliset lääkkeet tai erityistoimenpiteet laskutetaan erikseen todellisten kulujen mukaan.
Tammojen hoito- ja lääkekulut laskutamme 1 kerta/kk.

Matkahuollon rahtipalvelut saattavat olla haasteelliset. Lähetysmaksuun sisältyyn paketin vienti Jalasjärven matkahuollon pisteeseen. Mahdollisista erikoiskuljetuksista talli veloittaa matkakulut, tai sopii tamman omistajan kanssa paketin hakemisesta. 

Spermaa kerätään ma, ke, pe. Tilaukset edellisenä iltana klo 21.00 mennessä. Täytä nettisivuilla oleva yhteydenottokaavake huolellisesti joka kohta, niin saamme tilauksesi varmasti perille. Kaavakkeessa kysytään mm. tamman nimi ja rekisterinumero, haluamasi ori ja omat yhteystietosi. Myös oriaseman nimi tai siementävän eläinlääkärin nimi tarvitaan.

Satu Kiviniemi 050 514 8486

ph1
ph2