Esittelyt

Esittelyssä - K-Top Stable

Olemme Etelä-Pohjanmaalla toimiva oriasema, joka on perustettu vuonna 2019.

Suomenhevosratsuista mainittakoon

Tosi- Romeo

Lakeus Kingi

RT. Kajaus

Tintin Muskotti

Taikatumma

Jalopeno

Näistä kaksi viimeistä on käytettävissä tammoille myös kaudella 2023.

Suomenhevosravureista mainittakoon

Enon Vilppi

Provinssi

Jokivarren Kunkku.

K-Top Stable sijaitsee perhetilallamme, jossa kasvatamme Atrian kanoja. Olemme omavaraisia hevosten heinän, oljen sekä kauran suhteen. Laiduntilaa on runsaasti, joka palvelee tamma-asiakkaitamme. Tallillamme on myös pihatot tamma- ja orivarsoille ja näihin otamme myös mahdollisuuksien mukaaan hoitoon ulkopuolisia varsoja. Siitostammoja meillä on tällä hetkellä kolme.

Leonessa P

”Nessa” on FWB- tamma jonka ostimme Anne Niemeltä maitovarsana tyttärellemme kisaratsuksi ja siitostammaksi. Leonessa on tehnyt meille tähän mennessä kaksi varsaa. Ensimmäinen Nessan jälkeläinen on Schufrocell K  Blue Hors St. Schufrosta. ”Suffeli” toimii tällä hetkellä Venlan kisaratsuna. Ratsukko on siirtymässä vaativiin luokkiin kouluratsastuksessa.

Toinen Nessan jälkeläinen on Iridium K, Ironista. ”Iiris” on nyt 3-vuotias ja on osallistumassa mm. Kysyt Esiin tapahtumaan. Iiris on upeasti liikkuva kaunis tamma ja on myynnissä tavoitteelliselle kouluratsastajalle. kesällä 2023 Nessa vartoi hienon tammavarsan  So Perfectistä. Tämä on myynnissä.

http://www.sukuposti.net/hevoset/leonessa-p/1158116

Kisan Napue

 ”Nappi” on tallin oma kasvatti ja se on tehnyt meille kaksi hienoa ravivarsaa – Köppisestä tamma Kisan Kaisla ja Provinssista ori Kisan Provo. Viime kesäinen orivarsa Kisan Provo on äärettömän hyväluonteinen ja odotamme siitä varhaisnopeaa ja mallikelpoista juoksijaa. ”Pruuno” on myynnissä, se on vieroitettu ja valmiina uuteen kotiin.

http://www.sukuposti.net/hevoset/kisan-napue/1846008

  – Myyty Imatran ratsastuskoululle –

Gerlinda

 ”Kerttu” on FWB tamma joka on tallillamme tällä hetkellä siitosleasingissä. Etsimme sille paraikaa sopivaa oria tälle kesälle. Kertun isä Gribaldi on myös kuuluisan Moorlands Totilaksen isä. Kertulla on kaksi jälkeläistä ennestään, Dancibaldi Dancianosta, sekä Jabaldi Janeiro Platinumista. Kaikki varsat teemme pääasiassa myyntiä varten ja on myös mahdollista kysyä tilausvarsan tekemisestä.

http://www.sukuposti.net/hevoset/gerlinda/759342

 Kerttu on tiineenä nuoresta lupaavasta Tanskalasisesta oriista  Bueno SL.

 

Otamme myös mahdollisuuksien mukaan ulkopuolisia tammoja varsomaan. Tallillamme on valvontakamerat sekä safemate- varsomisvyö apuna. Työllistämme kesäkaudella 1-2 vakituista työntekijää ja lisäksi osa-aikaisia. Otamme myös satunnaisesti harjoittelijoita asemallemme ja kehitämme tilaamme jatkuvasti. Olemme iloisia siitä, että meillä on alusta asti ollut luotettava ja hyvä eläinlääkäri Jenni Marttila. UUTUUTENA: mahdollisuus pakastesiemennyksiin. Otamme kaudella 2024 muutamia pakastesiemennystammoja.

Uutena yhteistyökumppanina meillä on Tanskalainen Katrinelundin siittola. Toimimme siis heidän orien maahantuojana, kysy siis rohkeasti heidänkin oreista. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tammallesi oikean oriin.

Odotamme kaudesta 2024 vilkasta astutuskesää ja toivotamme tervetulleeksi sekä uudet että vanhat asiakkaamme! 

Eläinlääkäri, Jenni Marttila

Olen Jenni Marttila. Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2017. Siittolaeläinlääkärin uran olen aloittanut jo kandikesänä. Eläinlääkärinä työskentelen pääasiassa lisääntymistieteiden parissa hevosten että nautojen parissa. Lisäksi teen hevosten hammashoitoja sekä hoidan akuutteja tapauksia.

Hevosten kanssa olen harrastanut 11-vuotiaasta saakka ja minulla oli oma ratsutamma 13v. Tällä hetkellä keskityn uraan ja ammatilliseen kehittymiseen.

jenni2
jenni3

Kengitys, Taja Lepistö

Taja käy tallillamme kengittämässä säännöllisin välein. Jos hevosesi tarvitsee kengityspalveluita meillä ollessaan, olemme sopineet Tajan kanssa yhteistyöstä.

kengittäjä Taja Lepistö

Team Venla Kiviniemi

Olen v.2000 syntynyt kouluratsastaja Jalasjärveltä. Kilpailen tällä hetkellä kouluratsastuksessa kahden hevoseni Apolloniuksen kanssa VaA ja Schufrocell K:n  kanssa kaudella 2024 pääasiassa VaB tasolla. Esteitä olen myös ennemmin kisannut kansalliselle 130cm tasolle asti. Olen saanut ratsastaa paljon erilaisilla hevosilla elämäni aikana, ja olen niiden kanssa pitkäjänteinen ja määrätietoinen. Otan ratsutukseen erilaisia projekteja mahdollisuuksien mukaan. Somessa meidät löytää Facebookissa nimellä Team Venla Kiviniemi ja Instagramissa dressageteam_vk .

Ota yhteyttä, jos tarvitset hevosesi kanssa ratsastuksellista apua. Venla p. 0505297890

Sponsorit kaudella 2023

Arvoises Oy on mukana kannustamassa Venlaa ratsuineen kohti vaativampia kouluratsastusluokkia ja erinomaista kilpailukautta. Nuoret hevostoiminnassa mukana olevat asiakkaamme saavat Venlan harjoittelusta esimerkin, että sitkeä harjoittelu tuottaa tulosta.

Venlaa on sponsoroinut jo ponivuosista lähtien Vilomixin TalliPro, joilta on saanut kilpahevosilleen laadukkaita rehuja.

Tmi Miia Manner on jo monen vuoden ajan toiminut Venlan hevosten hierojana. Miia on ammattitutkinnot suorittanut hevos- ja koirahieroja. Miia tekee hieronnan ohella myös mm. faskiakäsittelyjä sekä kraniosakraaliterapiaa. 

Loimipesu

Tarjoamme tallillamme lisäpalveluna loimipesua. Myös satulahuovat sekä esimerkiksi koirien patjat onnistuu myös. Kysy tarjousta.