Tosi-Romeo

Tosi-Romeo 1349-00R

R suunnan 1- KTK-ori

Estehevonen suurella sydämellä

 Romeo on herkkä herrasmies, joka rakastaa hyppäämistä ja esiintymistä. Sen työmoraali on aina ollut korkea. Laukka on laadukasta ja ravi lennokasta, tätä se on periyttänyt myös jälkeläisilleen.Ori teki pitkän kilpailu-uran esteratsastuksessa, mutta sillä on myös kisattu aluetasolla koulua HeA:n saakka. Estekilpailuissa se on
voittanut Suomenhevosten GB- sarjan sekä Selinpoika kilpailusarjan. Romeo osallistui myös Amatöörisarjaan ja kilpaili kaksi kertaa HIHS- areenalla.
Suomenhevosten estemestaruuksiin se osallistui kilpailu-urallaan yhteensä seitsemän kertaa, ollen näistä 2 kertaa hopealla.
Suurkilpailusaavutuksia Tosi- Romeolla on yhteensa 5kpl. Kilpailu-uran se jätti terveenä taakseen vuonna 2017, jonka jälkeen se on saanut nauttia oloneuvoksen asemasta.

Tosi-Romeo on osallistunut Oulun yliopiston geenitutkimukseen, tutkimustuloksen perusteella sen DMRT3 genotyyppi on CC, MSTN on TT ja mitokodrion äitiryhmä on L.

Kyvykäs , hyväluontoinen, herkkä ja kyvyt ratsastaa. Upea laukka. Jälkeläiset ovat olleet hyväluonteisia ja helppoja kouluttaa. sanoo pitkäaikainen Tosi- Romeon ratsastaja Maija Pellikka

Romeon jälkeläiset ovat olleet rohkeita, ratsutyyppisiä ja niillä on hyvä liikemekaniikka. Jälkeläiset ovat pärjänneet erittäin hyvin ikäluokka kilpailuissa, kuin alue- ja kansallisen tason kilpailuissa este, koulu ja kenttäratsastuksessa. Kesällä 2020 Romeolla siemennettiin 11 tammaa, joista odotetaan syntyväksi 10varsaa. Romeo on tiineyttänyt varsoja erittäin hyvin.

Lue lisää Romeon Facebookista!

Käytettävissä keinosiemennyksenä K-Top Stablella ja siirtona jos siemenen liikkuvuus kestää sen.

Varsamaksu 600€

i. Tosi-Aatos ii. Tosi-Pinko iii. Toli
iie. Eri-Musta
ie. Täplä iei. Tutka
iee. Likka
e. A.T. Rita ei. Fluori eii. Hilu
eie. Fortima
ee. Ramina eei. Salperi
eee. Tarina