Provinssi

Provinssi 1567-02J

 J II- KTK-  ori Provinssi.

Voitokkaan Provinssin (i. Suikun Ero)sukutaulun takaa löytyy Ylistarolainen Korkiavuoren raviperhe, joka on jalostanut tätä emälinjaa jo vuosikymmeniä. Tällä hetkellä tallin hevosista otsikoissa ovat Anssiinan varsat, Joriini ja Jontikka, samalta emälinjalta kuin Provinssikin.

Paras millä olen ajanut!

Provinssin 22- voitosta suurimman osan on ajanut Hannu Hietanen kehuu edelleen oritta ja sen sukua. ”Vaari on aikanaan ajanut Hokmannilla, joka oli tosi hyvä hevonen, ja minä pärjäsin Provinssilla. Olen edelleen sanonut Provinssin nimen, kun on kysytty parasta suomenhevosta ,jolla olen ajanut”, Hietanen muisteli Korkiavuoren menestyshevosia. Hietasen tallissa valmentautuu tällä hetkellä kilparadoille myös yksi provinssilainen. Nyt nelivuotiaaksi varttunut Pro tuntuu juoksijalta.

”Helpporavinen ja hyvänluonteinen varsa. Kyllä se juosta osaa, ja ravi kävi heti. Aika näyttää mihin se ehtii” Ravivalmentaja Tommi Ala-Nikkolakin on ottanut tuntumaa provinssilaisiin.Promilla opetteli raviaakkoset Ilmajoella.

Erittäin mieluinen varsa. Emä Passin Liina voitti Satakunta-ajon. ”Seuraan provinssilaisten edesottamuksia mielenkiinnolla”

Profiili tähtää Derbyyn

Provinssin varsoista on radoilla nähty vasta Profiili. Nelivuotiskausi alkoi komeasti kolmella voitolla. Oriin otteista innostui myös menestysvalmentaja Antii Ojanperä, joka osti Profiilin.

Seurasin sen kaikki kilpailut, ja tein nopeasti kaupat. Avauskilpailu syksyn Satakunta-ajoissa meni varusterikon takia piloille. Profiili siirtyi tauolle, ja sen tähtäin asetettiin heti viisivuotiskauteen. Tärkein maali on syksyllä ajettava viisivuotiaiden Derby. Uskon että sillä on siinä oma sana sanottavana”, laskee Ojanperä

 Tarjolla jalostukseen keinosiemennyksenä ja siirtoina

kaudella 2021

 https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/tototv/23341?horse=Provinssi

https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/tototv/20218?horse=Provinssi

Lue lisää Siitosori Provinssi facebook sivuilta

Varsamaksu 400€

 
 
i. Suikun Ero ii. Suikku iii. Vekku-Lento
iie. Aritar
ie. Eron-Veti iei. Vieteri
iee. Eroke
e. V.R. Romanssi ei. Revanssi eii. Luonnos
eie. Sarikas
ee. Viiperi eei. Vilperi
eee. Aavetar