Oheistoiminta

Oheistoiminta

Siittola toiminnan lisäksi tallimme tarjoaa muitakin palveluita.

Ratsutus

Olen v.2000 syntynyt ratsastaja Jalasjärveltä. Kilpailen tällä hetkellä kouluratsastuksessa kansallisella Vaativa A-tasolla, ja esteitä olen myös kisannut kansalliselle 130cm tasolle asti. 

Arvoises Oy mukana kannustamassa Venlaa ratsuineen kohti vaativampia kouluratsastusluokkia ja erinomaista kilpailukautta. Nuoret hevostoiminnassa mukana olevat asiakkaamme saavat Venlan harjoittelusta esimerkin, että sitkeä harjoittelu tuottaa tulosta. Minua on sponsoroinut jo ponivuosista lähtien Vilomixin TalliPro, jolta olen saanut kilpahevosilleni laadukkaita rehuja. Toinen pitkäaikainen sponsorini on Tmi Miia Manner. Miia on ammattitutkinnot suorittanut hevos- ja koirahieroja. Miia tekee hieronnan ohella myös kalvokäsittelyjä sekä kraniosakraaliterapiaa. 

Olen saanut ratsastaa paljon erilaisilla hevosilla elämäni aikana, ja olen niiden kanssa pitkäjänteinen ja määrätietoinen. Otan ratsutukseen erilaisia projekteja mahdollisuuksien mukaan. Ota yhteyttä, jos tarvitset hevosesi kanssa ratsastuksellista apua. Venla p. 0505297890

Martan Hamppu

Melkein naapurissamme sijaitsee Martan Hamppu-yritys, joka tuottaa luonnonmukaisia hevosrehuja, joiden pääraaka-aineena on öljyhamppu. Hamppu on erittäin hyvä valkuais- ja öljylisä vitamiineineen tiineelle ja astutettavalle tammalle. 

https://www.martanhamppu.fi

Loimipesu

Kevään loimipesutarjous: 25e koneellinen pyykkiä ja 20e seuraavat koneet.Tarjous voimassa 5/2022.

 Toppaloimet 3kpl 30€
• Sadeloimet ja kevyet toppaloimet 6kpl 35€
• Fleecet 8-10kpl 40€
• Sekapyykki esim. satulahuovat ym. 40€ 
 (mahtuu todella paljon koneeseen)
• Arat villaloimet/huovat ym. yksittäispesu 15€

Ritolan hevospalvelut

Anne-Mari Kalemaa käy kysynnän mukaan hieromassa hevosia tallillamme. Voit tuoda hevosesi meille hierottavaksi sovitusti. Anne-Mari tarjoaa myös lomituspalveluita. 

https://www.facebook.com/ritolanhevospalvelut/

 

ritolan hevospalvelut

Kengitys, Hanna Kannonlahti

Hanna käy tallillamme kengittämässä säännöllisin välein. Jos hevosesi tarvitsee kengityspalveluita meillä ollessaan, olemme sopineet Hannan kanssa yhteistyöstä.

https://www.facebook.com/Kengitys-Hanna-Kannonlahti-560646857615570/